Camper

Camper

Camper


Camperstalling

U bent de trotse eigenaar van een camper en zoekt een overdekte stallingslocatie? U bent van harte welkom! Bij ons staan de campers in speciaal gebouwde loodsen met als ondergrond grind. Grote luchtopeningen zorgen voor een goede ventilatie. In de overdekte loodsen krijgen zonlicht en extreme temperatuursverschillen geen kans om uw voertuig aan te tasten.

Accu
Ter voorkoming van een lege accu maken we gebruik van een hoofdstroomschakelaar. Dit is een schakelaar die in de buurt van de accu wordt gemonteerd. Het inbouwen van de hoofdstroomschakelaar kan verzorgd worden door Caravan en Kampeer Techniek Koudekerk. De hoofdstroomschakelaar is verplicht in de stalling. Alle accu’s dienen afgekoppeld te kunnen worden en dienen voorzien te zijn van een schakelaar.  

Bandenspanning
De bandenspanning is een belangrijk controlepunt voordat u met de camper op pad gaat. Bij ons heeft u de mogelijkheid dit te controleren. Dit is uiteraard gratis en wij helpen u hier graag bij.

Apk
Wij zijn geen apk-station, maar daar kunt u bij ons wel voor terecht. Auto Zagato, een gerenommeerd garagebedrijf uit Alphen aan den Rijn, heeft de bevoegdheid van ons (na uw opdracht) de camper bij ons op te halen. U kunt zelf contact met Tim opnemen over eventueel uit te voeren Apk of andere werkzaamheden. Wij zitten daar niet tussen en maken u het makkelijk, zodat u niet 2 dagdelen kwijt bent aan het halen en brengen van uw camper naar de garage.

BOVAG Onderhoud
Voor BOVAG onderhoud aan uw camper kunt u bij ons op het terrein terecht. Caravan en Kampeer Techniek Koudekerk. (CKTK) is gevestigd op ons terrein en wordt sinds begin 2020 gerund door André Vlaardingerbroek. U kunt terecht voor het reguliere onderhoud aan uw camper, maar ook voor het inbouwen van accessoires zoals aircosystemen, accusystemen, dakluiken, fietsenrekken en luifels. U doet rechtstreeks zaken met André.
B
el André op 0646131948

Lichte wasbeurt
Volgens de Algemene Plaatselijke Verordening is het vaak niet toegestaan de camper op de openbare weg te wassen. Daarnaast is het een lastige klus indien u niet beschikt over de juiste middelen. Onze wasplaats is uitgerust met de juiste apparatuur, waaronder een grote steiger. Wij verzorgen graag de wasbeurt. Dit houdt in: afspuiten met schoon water, zacht borstelen met Wash & Shine (mild schoonmaakmiddel) en naspoelen. We wassen dus ook het dak. Een lichte wasbeurt kost €35,- en kunt u bij de ophaalaanvraag bestellen. De camper staat dan gewassen voor u klaar.

Ophalen & brengen
Wanneer u de camper wilt ophalen, dient u minimaal 2 werkdagen van tevoren te bellen. Dan zetten wij de camper voor u klaar. Vaker ophalen is mogelijk zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Als u uw camper weer terugbrengt, kan dat zonder van tevoren te berichten. Het is ook mogelijk om via de inlogomgeving op de website de camper te bestellen. 

Brandveiligheid
-Campers met een vaste LPG-tank zijn niet toegestaan.
-Campers met benzine als brandstof zijn niet toegestaan.
-Propaanflessen dienen uitgenomen te worden.
-Accu’s dienen afgekoppeld te worden.

Tarieven

Camper: € 72,- per strekkende meter + 1 meter
Stalling per jaar. Inclusief btw.

Heeft u interesse, of wilt u meer weten? Bel 0713412417 of kom kijken! U bent welkom.

 

Stalling Rust Roest Caravanstalling Dorrepaal bv Hoogewaard 151 2396 AN Koudekerk a/d Rijn Zuid-Holland 0713412417
0651153013
0651091154 info@stallingrustroest.nl logo-bovaglogo-topstallingen-nl