Caravan

Caravan

Caravan

Caravan

Caravanstalling

Voor het stallen van de caravan bent u bij Stalling Rust Roest aan het juiste adres. Alle caravans staan in speciaal gebouwde stallingsloodsen, met als ondergrond grind. Grote luchtopeningen zorgen voor een goede ventilatie. In de overdekte loodsen krijgen zonlicht en extreme temperatuursverschillen geen kans om uw voertuig aan te tasten.

Bandenspanning
De bandenspanning is een belangrijk controlepunt voordat u met de caravan op pad gaat. Bij ophalen is er de mogelijkheid dit te controleren. Dit is uiteraard gratis en wij helpen u hier graag bij.

BOVAG Onderhoud
Voor BOVAG onderhoud aan uw caravan kunt u terecht bij Caravan en Kampeer Techniek Koudekerk. CKTK is gevestigd op ons terrein en wordt sinds begin 2020 gerund door André Vlaardingerbroek. U kunt terecht voor het reguliere onderhoud aan uw caravan, maar ook voor het inbouwen van accessoires zoals aircosystemen, rangeermovers, accusystemen, dakluiken, fietsenrekken en luifels. U doet rechtstreeks zaken met André.
B
el André op 0646131948

Lichte wasbeurt
Volgens de Algemene Plaatselijke Verordening is het vaak niet toegestaan de caravan op de openbare weg te wassen. Daarnaast is het een lastige klus indien u niet beschikt over de juiste middelen. Onze wasplaats is uitgerust met de juiste apparatuur, waaronder een grote steiger. Wij verzorgen graag de wasbeurt. Dit houdt in: afspuiten met schoon water, zacht borstelen met Wash & Shine (mild schoonmaakmiddel) en naspoelen. We wassen dus ook het dak. Een lichte wasbeurt kost € 25,- en kunt u bij de ophaalaanvraag bestellen. De caravan staat dan gewassen voor u klaar.

Ophalen & brengen
Wanneer u de caravan wilt ophalen, dient u minimaal 2 werkdagen van tevoren te bellen. Dan zetten wij deze voor u klaar. Vaker ophalen is mogelijk zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Als u de caravan weer terugbrengt, kan dat zonder van tevoren te bellen. Het is ook mogelijk om via de inlogomgeving op de website de caravan te bestellen. 

Brandveiligheid
Propaanflessen dienen uitgenomen te worden. Accu’s dienen afgekoppeld te zijn.

Tarieven

Caravan tot 2,3 meter breed€ 58,- per strekkende meter
(totale lengte)
Caravan breder dan 2,3 meter€ 65,- per strekkende meter
(totale lengte)
Stalling per jaar. Inclusief btw.

Heeft u interesse, of wilt u meer weten? Bel 0713412417 of kom kijken! U bent welkom.

Stalling Rust Roest Caravanstalling Dorrepaal bv Hoogewaard 151 2396 AN Koudekerk a/d Rijn Zuid-Holland 0713412417
0651153013
0651091154 info@stallingrustroest.nl logo-bovaglogo-topstallingen-nl